info

Nærværende med humor.

Jeg er tæt på, men alligevel diskret, når I første gang kysser hinanden som mand og kone. Jeg fanger tårer, latter, knus, børn, gæster, og jeg fastholder taler, når I skærer kagen, og når I danser brudevalsen.

Det er Jeres store dag.

Et enkelt billede kan være smukt, men en serie af billeder, der beskriver en historie, er en investering. Og den skal vare i mange, mange år. Jeg beskriver Jeres dag i min klassiske fotojournalistiske stil. Således er jeg i dag det eneste danske medlem af The Wedding Photojournalist Association, der er kommet gennem nåleøjet hos WPJA.

Billeder med stil.

Denne stil giver vores kunder mulighed for at nyde den store dag uden at opleve fotograferingen tage opmærksomhed og tid. Ved at observere, forudse situationer og dokumentere fanges de emotionelle øjeblikke fra brylluppet. Glæden, tårerne. Ja hele følelsesregistret fra dagen.

Book tidligt. 

Alle minderne fra Jeres store dag fanges. Et bryllup er en ”once-in-a-lifetime” begivenhed. Og billederne kan jo ikke tages om!

Med stor taknemmelighed er jeg gennem flere år blevet booket meget tidligt. Og har fotograferet mere end 100 bryllupper. Er bidragyder til adskillige kunsneriske fotobøger.

Så det er en god ide, at være i god tid.

Menu