Testimonials

 “Det har været en stor fornøjelse at have dig som fotograf til vores bryllup, og vi vil helt bestemt anbefale dig til andre! Du har været meget professionel og virkelig god til at blende ind og være diskret og ubemærket. Fantastisk! Vi har følt os i trygge hænder med dig! (bryllup i Farum).”

Kamilla og Flemming Frigaard

~

“Kære Søren! Tusinde tak fordi du var med til at forevige vores specielle dag, og hvor er det dog bare nogle smukke billeder du har taget. Du er helt igennem fantastisk – både som fotograf og som person! De varmeste anbefalinger fra os!”

Det lykkelige ægtepar Lene og Christopher Bruce.

~

“Vi har modtaget billederne og de er super super fine 😀 Vi kan da kun anbefale dig, du er meget diskret, når du går rundt til festen og får alligevel det hele med 😉 tak for det :)”

(bryllup i Bogø Kirke).

Mie Frank

~

“Søren gav os en fantastisk pris for at være tilstede fra kl 10:30 om morgen og indtil kl 24:00. En utrolig lang (og kold) dag, og Søren tog det flot! Vi fik cirka 500 billeder af Søren, og der var absolut en del gode blandt :). Alle billederne var skarpe og naturlige. Her en måned efter begivenheden (bryllup) har vi selv stadig ikke selv fået taget os sammen til at få udvalgt billeder til fotobogen (50 stk). Men det er helt vores egen fejl. Alt i alt er vi ret tilfredse :)”

Aske Saxe

~

“Jeg ved ikke om jeg overhovedet har nået at skrive tak for de meget fine billeder, vi har modtaget på USB sticken. Det er nu 1½ måned siden bryllupet og tiden er simpelthen fløjet afsted med bryllupsrejse, og så overtog vi vores ny hus her d. 1.10. Men jeg vil meget gerne have lov til at skrive, at vi var meget tilfredse med dit arbejde, såvel på dagen som da vi så billederne bagefter. Vi var meget tilfredse med dit arbejde.”

Christine Albrechtsen & Thomas.

~

“Vi vil bare sige tusind tak for de fantastiske billeder! Vi er ovenud glade og tilfredse. Vi nyder fortsat og se på billederne hver dag!”

Sophie Balling Gad & Michael Zelbrin.

~

“Mange tak for hjælpen og vi er yderst tilfredse med de billeder du har taget.”

Rie & Kenneth Hansen.

~

“Det er nogle super gode billeder du har taget, fantastisk!”

Jeanett Brage og Jakob Vesterager Davidsen

~

“Hvor er billederne bare flotte. Tusinde tak for det hele.”

Mari Louise Lauritzen

~

“Fotografen fra fotofriberg har udført en særdeles tilfredsstillende stykke arbejde. De billeder som er blevet taget har været af en meget høj kvalitet, så jeg har været meget glad for min beslutning om at hyre denne fotograf.”

tidligere kunde

~

“Fede billeder. Kanon stemningsbilleder. Kan absolut anbefales. Vi fortryder ikke et øjeblik, at Søren Friberg blev vores valg.”

Anja Breum

~

“Super dygtig fotograf kan helt sikkert anbefales til andre.”

Tina & Kenn Kyhl Walsted

~

“Mange tak for sidst. Det gik jo bare super godt. Vi har nu også fået USB-sticken med posten, så det er bare rigtig fint. Mange for det og tak for samarbejdet. Vi synes, at du gjorde det godt på dagen. Fik fanget rigtig meget, men man lod ikke så meget mærke til det i løbet af dagen, så det var helt perfekt.Du må have en dejlig sommer og god fornøjelse med alle de kommende events, som du har i vente.”

Bente Andersen & Jakob Bonne la Cour

~

“Kan så lige komme med en lille bemærkning, jeg har næsten ikke snakket med nogle som IKKE har nævnt eller sagt i retning af “ham fotografen lagde vi stort set ikke mærke til, så ved ikke om han har taget billeder af os.” Men de sidder lige i skabet. Så job well done 🙂 

USB er også modtaget med fantastiske billeder, vi har set dem igennem flere gange nu :)”

Line & Mikel Kleistrup Hansen

~

“Alt er som han beskrev. Super godt arbejde. Vores datter på 2,5år var lidt svær at få til at samarbejde og ville ikke stå stille, hun fik lov til at tage nogle billeder med hans kamera og bagefter var det hans tur. Super når man har mindre børn at der er overskud til sådan noget. Bedste anbefalinger herfra. Han tog billeder til vores bryllup/barnedåb.”

Susanne Larsson & Dani Johansson

~

“Hej Søren
Tusind tak for de meget fine billeder:-).
Vi har også modtaget USB-nøglen. 
Endnu engang tak for de utrolig flotte og stemningsfyldte billeder. Med dem, kan vi altid genskabe glæden fra vores dejlige bryllupsdag. Tak:-)
Ha en rigtig dejlig dag.”
Michelle Lassen og Søren Nielsen

~

“Mange tak for din mail – og alle de fine billeder 🙂 vi glæder os over at der er så mange gode at vælge imellem til print og ser frem til at gense diverse indslag. Vi vil helt klart anbefale dig til andre, synes du har gjort det super godt.”
Anne Louise Frisgaard og Jakup Reynheim

~

“Tak for det hele, vi anbefaler videre når der er mulighed for det. Vi er glade for billederne og har modtaget pakken med usb.”

Rikke Møller Erichsen og Poul Erland Jensen

~

Vil bare fortælle at vi har modtaget usb stikket. og er rigtig glade og tilfredse med billederne 🙂 og at du har fået ros at dem vi har vist dem til 🙂

Anette Hyldig Jakobsen og Per Bo Hyldig Jakobsen

~

Menu