Sanne-Akbar

Sanne  & Akbar

Jeg er historiefortæller!

Jeg har forsøgt at undgå dette prædikat i lang tid, men sandheden er, det er, hvad jeg er. Og det er, hvad jeg altid har  været. Mennesker inviterer mig ind i deres liv, det være sig et øjeblik eller længere tid. Jeg prøver at genfortælle dem min måde. Ofte fortæller historierne sig selv. Ledes ved hånden. Det eneste jeg gør, er at lytte til, hvad jeg bliver givet.

Denne historie er anderledes. Vielsen foregik i den romersk-katolske kirke i Slagelse, Vor Frue Kirke. En charmerende bygning fra 30´erne. Kirken anses for en af de smukkeste katolske kirker i Danmark. Den er sognekirke for den katolske menighed på Vestsjælland, dækkende et areal, som indeholder købstæderne Slagelse, Skælskør, Korsør (og Kalundborg). Alene kirken er i sig selv en oplevelse. Egentlig havde jeg ikke tænkt på, at det var et katolsk bryllup, så blev hurtigt lidt spændt. Især var det naturligvis spændende med de fotografiske rammer. Det skulle vise sig, at pastor Michal Bienkowski var et meget varmt og venligt menneske. Og jeg havde meget frie rammer. I modsætning til mange præster i Folkekirken havde han tydeligvis indset, at her kun var Guds og brudeparrets tjener.

Den efterfølgende fest på Rosenfeldt Gods ved Vordingborg var om muligt endnu mere overraskende og spændende. Aldrig før eller siden har jeg oplevet en så intens fest. Desværre kan jeg ikke vise mange festbilleder. Et ønske, der naturligvis respekteres.

Men festen var en storslået oplevelse. Arabisk inspireret og arrangeret. Det indebærer lange og intense danse til ære for brudeparret. Måske billederne alligevel fortæller en del af denne historie.


Når man er forelsket, kildrer hjertet. Maria, 7 år.

samer-01

samer-02

samer-03

samer-04

samer-05

samer-06

samer-07

samer-08

samer-2134

samer-2163

samer-2173

samer-2246

samer-2283samer-2303samer-2309samer-2386samer-2413samer-2508samer-6494samer-6510

Shares
Menu